Магазин

ФОТO: Големата љубов на малите полжавчиња

ФОТO: Големата љубов на малите полжавчиња

И најмалите животни во светот може да доживеат голема романса! Toa го ​​докажуваат овие два полжави, кои и покрај сите пречки успеваат некако да поделат еден „бакнеж”!

polzavi2

Тие биланираат на стебленца од цреши, додека се обидуваат да се доближат еден до друг.

Овој неверојатен момент го сликал Вичеслав Мишенко (48), додека се шетал низ шума во близина на неговиот дом во Украина.

polzavi3

Мишенко вели не можел да одолее а да не ги фотографира, иако можеби не сакале нивната љубов да стана толку јавна!