четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 53

ФОТО: Ѓорчевци во масовен број се движат кон Собрание

gorce3-640x360

Поврзани вести

Граѓаните од општина Ѓорче Петров во огромен број де движат кон Собранието на Република Македонија.

Тие ќе се приклучат на собирот на ГДОМ, за кој е најавено дека ќе биде најмасовен досега.

gdom-6

Најчитани вести