среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 46

ФОТО: Градот на мртвите

55-654x415

Последни вести

Беихеи познат како „градот на мртвите“ се наоѓа во Кина и од него сигурно ќе ве полазат морници.

Во овој град се изградени повеќе од 100 вили, но тука никој не живее, шест години во овој град живеат духови.

Луксузните градби се останати празни, дворовите опустошени од времето, исто како и природата која го опкружува гратчето.

1 2 3 4

Најчитани вести