Македонија

ФОТО: Графити се појавија низ Скопје

ФОТО: Графити се појавија низ Скопје

Во текот на минатите денови во Скопје се појавија графити во кои граѓаните директно го прашуваат лидерот на СДСМ Зоран Заев дали е задоволен од настанатата ситуација.

zaev_grafitittt (1)

Граѓаните на овој начин директно го искажуваат својот револт од сето она што се случуваше на политичката сцена во изминатите неколку месеци.

zaev_grafitittt (3)

Имено, претседателот на СДСМ Заев и потпретседателката Шекеринска во неколку наврати зборуваа за можни црни сценарија и влошување на состојбите во Македонија.