Македонија

ФОТО: Граѓаните во Охрид ветија безбедност во сообраќајот преку кампањата на РСБСП

ФОТО: Граѓаните во Охрид ветија безбедност во сообраќајот преку кампањата на РСБСП

“Јас ветувам дека ќе возам одговорно”, “Јас ветувам дека нема да пијам кога возам”, “Јас ветувам дека ќе ги почитувам правилата”…

Ова се само дел од пораките кои изминатиот викенд ги оставија граѓаните во Охрид на првиот од низата едукативни настани кои РСБСП ги организира во соработка со Порше Македонија.

rsbsp.jpg13-640x427

‪#‎ЈасВетувам е нова едукативна активност која што од денес се реализира на туристичките места во Македонија.

rsbsp.jpg12-640x427 rsbsp.jpg11-640x427 rsbsp.jpg2_-640x427 rsbsp-640x427