Македонија

ФОТО: Граѓани за Богородица се поклонуваа пред билборд

ФОТО: Граѓани за Богородица се поклонуваа пред билборд

Дел од граѓаните големиот христијански празник Богородица вчера го прославија на необичен начин.

Тие чекале во ред да се поклонат пред иконата на Богородица, на билбордот пред МАНУ.