среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 2

ФОТО: Грците со налепници на македонските автомобили: “МК не ја признаваме“

oznaka2-grcija

Последни вести

Во Грција регистарската ознака МК не ја признаваме, пишува на налепницата залепена на едно кумановско возило, кое било паркирано не едно од многуте туристички гратчиња кај јужниот сосед.

На сите веќе им е познат ставот на Грците за нашето име, но овие налепници се само уште еден доказ за нетрпливоста кон Македонците кои се чести гости како туристи кај Грците за време на годишните одмори.

oznaka-grcija

 

Најчитани вести