Магазин

Фото: Груби конечно ја погоди локацијата

Фото: Груби конечно ја погоди локацијата

Шефот на кабинет на Али Ахмети, по неколку неделните шеги за погрешните локации каде се наоѓа, конечно ја погоди точната.

Тој синоќа беше во Белград на фудбалскиот натпревар Србија-Албанија и замислете ја погоди точната локација каде е и што има позади него.

Ова се неговите селфи фотографии од синоќа:

artan2

artan3

artan4