Македонија

ФОТО: Груевски и денеска на терен со жителите во поплавените подрачја

ФОТО: Груевски и денеска на терен со жителите во поплавените подрачја

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој вчера беше во Стајковци, денеска беше меѓу жителите на населбата Економија во Сингелиќ, каде помагаше во расчистувањето на домовите оштетени во поплавите.

Повеќе жители објавија фотографии од активноста на Груевски и неговиот тим.

gruevskiekonomija0-640x360n

gruevski-ekonomija2

gruevski-ekonomija5

gruevski-ekonomija8

pomos-2-640x360

pomos-8-640x450

stefi-dod