Политика

ФОТО: Груевски гласаше во ОУ „Кузман Јосифовски Питу“

ФОТО: Груевски гласаше во ОУ „Кузман Јосифовски Питу“
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски гласаше во ОУ „Кузман Јосифовски Питу“.

Груевски беше придружуван од својата сопруга Боркица која исто така го оствари своето право на глас.

gruevski3

gruevski2

gruevski1