Македонија

ФОТО: Груевски и Димитриев во релаксирана атмосфера по состанокот на ИК на ВМРО – ДПМНЕ

ФОТО: Груевски и Димитриев во релаксирана атмосфера по состанокот на ИК на ВМРО – ДПМНЕ

Предлогот Емил Димитриев да биде премиер кој ќе ги организира изборите произлегол од партиските тела каде тој ужива голем углед.

emil-nikola-1

По вечерашниот Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ на кој беше одлучено Емил Димитриев да биде нов технички премиер, екипата на Телеграф.мк го забележа претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и актуелен премиер во негово друштво како разговараат во релаксирана атмосфера.