Македонија

ФОТО: Груевски и во Струга присуствуваше на фрлањето на крстот

ФОТО: Груевски и во Струга присуствуваше на фрлањето на крстот

Премиерот Никола Груевски, по посетата на Охрид, се упати кон Струга.

Тој го следеше фрлањето на крстот во водите на Охридското езеро во Охрид, а потоа одбележувањето на големиот празник го проследи и во Струга.

DSC_2645

 

DSC_2848