Магазин

ФОТО: Груевски пред 22 години – опуштено со пријатели

ФОТО: Груевски пред 22 години – опуштено со пријатели

На Фејсбук страницата „Мајка ти и Татко Ти“ се појави фотографија од премиерот Никола Груевски,  од далечната 1993 година направена во „Кафе Рома“. Тогаш Груевски имал само 23 години.

Во опуштена атмосфера, со пријатели…

 

 

gruevski mlad