Македонија

ФОТО: Груевски и семејството на Велики петок во црквата Света Петка

ФОТО: Груевски и семејството на Велики петок во црквата Света Петка

Претседателот на владејачкат партија ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вечерва со своето семејство беше во црквата Света Петка.

За Велики петок, вечерва, семејството Груевски со семејството беше на литургија за оплакување Исусово.

g1