вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 61

ФОТО: Груевски со семејството на одмор во Израел

gruevski-so-semejstvoto-odmor-izrael-naslovna

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски заедно со своето семејство е на неколкудневен годишен одмор во Државата Израел, соопшти службата за односи со јавност на Владата на Република Македонија.

gruevski-so-semejstvoto-odmor-izrael

Најчитани вести