Македонија

ФОТО: Груевски со семејството на прошетка во Бигорскиот манастир

ФОТО:   Груевски со семејството на прошетка во Бигорскиот манастир

На Денот на сесловенските просветители – Свети Кирил и Методиј, претседателот на Владата, Никола Груевски заедно со своето семејство го посети Бигорскиот манастир.

big04x big05x big06x big07x

Груевски и неговата сопруга Боркица и  двете ќерки, Анастасија и Софија, вчера беа пречекани од архимандритот Партениј и целото Бигорско братство.

Семејството Груевски во посета на манастирот останаа неколку часа.

0big8x 0big9x 1big0x 1big1x big01x big02x

ФОТО: http://www.bigorski.org.mk