Македонија

Фото: Груевски во Лиеж веднаш до британското кралско семејство

Фото: Груевски во Лиеж веднаш до британското кралско семејство

На одбележувањето на 100 годишнината од почеткот на Првата светска војна во Лиеж , Белгија, денеска присуствуваше и македонскиот премиер Никола Груевски.

Интересен е моментот, што неговото место за седење беше веднаш до британското кралско семејство, односно до принцот Вилијам и војвотката од Кембриџ, Кејт Мидлтон.

Низ неколку фотографии погледнете како помина денешната манифестација и кои се беа меѓу присутните гости

DSC_7282

DSC_7372

DSC_7418

DSC_7467

DSC_7489