Магазин

Фото: Груевски во Матица

Фото: Груевски во Матица

Претседателот на македонската Влада, Никола Груевски, денес ја посети книжарницата Матица каде разгледуваше и купи книги.

mmmaticaa44444_

maticagruevskii

maticagruevskii333