Македонија

ФОТО: Груевски за Велигден ја посети Гевгелија

ФОТО: Груевски за Велигден ја посети Гевгелија

Премиерот Никола Груевски за Велигден дојде во посета на Гевгелија. Со семејството запали свеќи по повод големиот христијански празник Велигден во црквата „Свети Кирил и Методиј“ во Гевгелија, а потоа по убаво сончево време прошетаа низ плоштадот во Гевгелија.

g2 g3 g4 g5