Магазин

ФОТО: Груманско задоволство – 2 во 1 и мезе и пијалок

ФОТО: Груманско задоволство – 2 во 1 и мезе и пијалок

Кајли Дрејер, мајстор на гурманската фотографија, на извонреден начин ги прествува највкусните грумански комбинации, како млеко и колаче, вино и риба или хот дог  и пиво.