Македонија

ФОТО: Гужва за влез во Грција

ФОТО: Гужва за влез во Грција
Гужва за влез во Грција, фото: Пресс24

Порталот „Пресс 24“ објави фотографија од гужвата на граничниот премин во Грција.

Викендов „врие” од автомобили на границата со Грција. На Граничниот премин „Богородица“ за влез во Грција се чека и по еден час.