Магазин

ФОТО: Хајди Клум топлес на плажа ужива со 14 години помладото момче

ФОТО: Хајди Клум топлес на плажа ужива со 14 години помладото момче

Хајди Клум не остави ништо на имагинацијата за време на одморот со нејзиното момче Вито Шнабел во Сан Тропе.

hajdi-4

Таа цело време на главата носеше очила и шапка, но затоа го соблече горниот дел од бикините и ја покажа прекрасната фигура.

hajdi-3

Хајди (43) и Вито (29) биле забележани како се сончаат пред да влезат заедно во вода.

hajdi-2