Македонија

ФОТО: Хакиран порталот Курир

ФОТО: Хакиран порталот Курир

Порталот Курир денеска беше хакиран.

На страницата се појавува знаме со двоглав орел. Во натписот стои дека порталот е хакиран од Илирида.