Магазин

Фото: Хана Фергусон ќе ве маѓепска со својата убавина

Фото: Хана Фергусон ќе ве маѓепска со својата убавина

Хана Фергусон е олицетворение на идеалната американска убавина, кој во деведесеттите години го конструираше Холивуд – русокоса, згодна девојка, која не ги крие своите карактеристики.

Благодарение на нејзината совршена фигура, Хана пред две години за прв пат ги красеше насловните страници на списанието “Sports Illustrated”, а со оглед на тоа дека потекнува војничко семејство, нејзината издржливост и дисциплина, за наша среќа се вистинска реткост.

hana1

Поради тоа, уредниците на “Sports Illustrated” ја повикаа на фотосесија во 2015 и 2016 година. Ја красеше насловната страница на “GQ”, а нејзиното лице и тело беа носители на кампањата на “Carl’s Jr. и Triumph International.”

hana2

hana3

hana4

hana5

hana6

hana7

hana8