Магазин

ФОТО: Хенри го сака Скопје

ФОТО: Хенри го сака Скопје

Двегодишниот Хенри Александер Шиба го сака Скопје и тоа гордо го покажува.

Мајка му на Хенри е од Македонија, а татко му од Хаваи. Тие живеат во Њујорк, каде Хенри гордо носи блузичка со натпис „Го сакам Скопје“.

hh1

Малиот Хенри знае каде се наоѓа Скопје и дека таму живее дедо му.