ТОП,Македонија

ФОТО: Хулиганите на СДСМ го осквернавија симболот на децата бегалци од Егејска Македонија

ФОТО: Хулиганите на СДСМ го осквернавија симболот на децата бегалци од Егејска Македонија

Хулиганите и деликвентите на СДСМ и СОРОС во своето дивеење по наредба на опозицискиот лидер Зоран Заев немаат обзир кон ништо. Тие вечерва го уништија симболот на децата бегалци, пишува „Курир“.

skvern-3

Хулиганите на СДСМ при вечерашните протести го осквернавија симболот на децата бегалци од Егејска Македонија, кој претставува значајна емоција на илјадници бегалци од Егејска Македонија.

skvern-2

skvern-3