Магазин

Фото: И свињите почнаа да излегуваат навечер низ Тетово

Фото: И свињите почнаа да излегуваат навечер низ Тетово

По хаосот кој што го направи еден бик на меѓуградската автобуска во Куманово, нешто необично и интересно се случило во доцните вечерни часови во Тетово.

Станува збор за свиња која во раните утрински часови се прошетала низ Тетово, а фотографиите успеал да ни направи читател на порталот Тетовасот.

svinja1-630x354

svinja3-630x354