вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 54

ФОТО: И во играта „GTA V“, само лоши зборови за Србите !

1590123-gta-v-srbi-su-losi-momci

Последни вести

Играта GTA V  не може да помине без во неа да биде спомната некоја од балканските земји и тоа во негативен контекст.

Во случајов, тоа се Србите. Играјќи ја играта, и лутајќи низ Лос Сантос, ќе забележите еден питач кој држи картон со натпис на кој пишува:

– Српските лошо момци ми ги украдоа сите пари. Ве молам помогнете !

По се изгледа, уште долги години некои ќе бидат злонамерни а некои вечно „жртви“.

Најчитани вести