Магазин

(ФОТО) Идеални костими за капење за сите жени

(ФОТО) Идеални костими за капење за сите жени

Модната куќа „Викторија сикрет“ е секогаш неприкосновена и уникатна во своите креации. Во тоа може да се уверите и самите.

Ако и за ова лето одберете костими за капење во црна боја, нема да згрешите.

Со соодветни очила за сонце и накит, и на плажа ќе изледата елегантно и дотерано. Доколку сакате да откриете поголем дел од телото, може да одберете ваков модел. За дамите кои сакаат нешто да прикријат, добро решение е костимот што следи.

Што се однесува до боите, ова е одличен спој на сини нијанси како комбинација на спортски стил и модерни трендови.

Еден од најдобрите предлози е костим за капење во нежна розова боја. Со потемнет тен, оваа нијанса доаѓа до изрз.

Има многу предлози, на вас е да одберете… и правец кон плажа.