ТОП,Македонија

ФОТО: Илјадници битолчани со поддршка за крај на кризата преку избори

ФОТО: Илјадници битолчани со поддршка за крај на кризата преку избори

Илјадници граѓани на Битола и вечерва излегоа за поддршка на собирот на ГДОМ, од кој се испраќаат проаки за одржување на зибори на 5-ти јуни.

Присутните на собирот велат дека изборите се единственото решение за надминување на кризата чија сериозност и се заканува на државата и претставува кочница за напредокот на Македонија.

bitola-4-768x432 bitola-5-768x432 bitola-7-768x432 bitola-8-768x432 bitola-9-768x432 bitola-13-768x432 bitola-12-768x157 bitola-10-768x250