четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 42

ФОТО: Илјадници граѓани се собираат пред Основниот суд по повикот на ГДОМ

Илјадници граѓани се одзваа на повикот од Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ). На фотографиите што ги објави „Курир“ се гледа дека граѓаните масовно се собираат пред Основниот суд.

gdom-5-640x360

Поврзани вести

Илјадници граѓани се одзваа на повикот од Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ). На фотографиите што ги објави „Курир“ се гледа дека граѓаните масовно се собираат пред Основниот суд.

gdom-3-640x360

Да се собереме сите и да испратиме гласна порака и охрабрување до судот: судете според закон, а не според политички нарачки!, повикаа вчера од ГДОМ.

gdom-7-640x360

Собирот на ГДОМ се очекува да стане уште помасовен, бидејќи постојано доаѓаат граѓани од Скопје и цела Македонија. Се очекува членовите на ГДОМ на Судот да му предадат Декларација.

gdom-6-640x360 gdom-8-640x360 gfom-2-640x360 gdom-1-640x360 gdom-4-640x360

ФОТО: Курир

Најчитани вести