Македонија

ФОТО: Илјадници велешани излегоа да дадат поддршка за полицијата

ФОТО: Илјадници велешани излегоа да дадат поддршка за полицијата

Илјадници велешани излегоа на улиците да ја дадат својата поддршка за македонската полиција.

Тие собирајќи се во голем број на улиците во Велес и се заблагодарија на полицијата за патриотизмот, за нивната професионалност и непоколебливост во одбрана на државата, на животите на граѓаните и на мирот и соживотот, како и воспоставување на ред и владеење на законите.

veles2unnamed

veles3unnamed

veles4unnamed