Магазин

ФОТО: Инспирација за фризури за новогодишната ноќ

ФОТО: Инспирација за фризури за новогодишната ноќ

Еве повеќе модели на фризури што би можеле да ве инспирираат да постигнете врвни резултати за новогодишната ноќ: ќе се чувствувате како кралица на гламурот!

frizuri-9

Извиткани или растурени кадрици, неуредна пунџа и опавче што благо вплеткано во бранови.

frizuri-8

На прв поглед сите овие фризури звучат сосема обично, но кога станува збор за професионалните фризери, бидете уверени дека станува збор за магични фризури.

frizuri-7

Тие се декорирани со детали и шноли што изгледаат мошне гламурозно и шик.

frizuri-6frizuri-5frizuri-4frizuri-3frizuri-2frizuri-1