Македонија,Политика

ФОTO: Иванов доби масовна поддршка во Велес

ФОTO: Иванов доби масовна поддршка во Велес

Петтиот ден од изборната кампања за претседател на Република Македонија, кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорге Иванов со централен митинг во Велес. Градскиот плоштад е претесен за сите граѓани кои попладнево се дојдени да го поддржат Иванов и да ја слушнат неговата програма за следниот мандат. Иванов пред централниот митинг во Велес, имаше мали митинзи и средби со граѓаните во Градско и Росоман. Вечерва со почеток во 20:30 часот Иванов ќе одржи централен митинг и во Кавадараци.

veles-miting1

veles-miting2

veles-miting3

veles-miting4