Магазин

ФOTO: Иванов и Тадиќ уживаат во настапот на Четкар

ФOTO:  Иванов и Тадиќ уживаат во настапот на Четкар

Претседателот на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов, неколкупати досега докажа дека ужива во добрата и квалитетна музика.

Најмногу, ги поддржува македонските изведувачи.

Така, во Охрид отиде да ужива и да му даде поддршка на најпознатиот џез музичар,  Владимир Четкар, кој достоинствено за претставува Македонија на секаде низ светот.

ivanovohrid22

Во негово друштво беа Борис Тадиќ, Зоран Јолевски, Никола Бакрачески, Виктор Мизо, но и младиот пејач, Даниел Кајмакоски.

ivnovohrid33

Од фотографиите објавени на неговата Фејсбук страница, може да се види дека тие навистина уживаат.

ccetkarr