Спорт

ФОТО: Избришана придавката ФИР од автобусот на македонските ракометари

ФОТО: Избришана придавката ФИР од автобусот на македонските ракометари

Македонските ракометари ги чекаше непријатно изненадување по нивното пристугнување во Доха.

На брендираниот автобус за нашите ракометари до името Македонија, стоеше придавката ФИР. Сепак, нашите ракометари одбија да се качат во ваков автобус, а љубезните домаќини експресно реагираа и ги покрија спорните букви.

mkd-katar2-500

mkd-katar3-500

mkd-katar4-500