Магазин

ФОТО: Ја изневерил девојката, погледнете како таа го посрами пред цел град

ФОТО: Ја изневерил девојката, погледнете како таа го посрами пред цел град

Една белграѓанка револтирана од однесувањето на нејизното поранешно момче, на голем број јавни места во Белград залепи „предупредување“ до сите кои ќе го сретнат.

Таа се погрижи добро да ги информира сите девојки, кои би можеле да „имаат работа со него“.

девојка1

– Кој ќе го забележи може слободно да го плукне, сосема е безопасен, единствено што знае да работи е да плаче, напиша бесната поранешна девојка, додавјќи дека „нема ништо да пропуштите ако одлучите да го заобиколите, затоа што и така помал полов орган од неговиот непостои“.