Магазин

ФОТО: Ја рекреираа љубовната сцена од „ 101 далматинец “

ФОТО: Ја рекреираа љубовната сцена од „ 101 далматинец “

Сигурно се сеќавате на првата средба меѓу главните ликови Роџер и Анита во анимираниот филм „ 101 далматинец “.

Една креативна двојка ја повтори оваа интересна љубовна сцена по повод нивната свршувачка.

Фотографиите на Тони Колиер и Корин Џонс брзо се распространија на интернет откако Тони решил да ги објави на Имгур.

Тие ги искористиле и своите две кучиња Изабел и Муки наместо далматинците Пердита и Понго.

Погледнете ги овие неверојатни фотографии.

a1
a3
a5

a6
a8