Магазин

ФОТО: Ја смести цела покуќнина во спортски автомобил

ФОТО: Ја смести цела покуќнина во спортски автомобил

Британските полицајци го запреа возач кој во својот спортски автомобил успеал да ја смести целата покуќнина. Како што се гледа на фотографиите, тој во багажникот успеал да смести ладилник, даска за пеглање, облека и што уште не…

prenatovaren-2

Како што пренесуваат британските медиуми, полицајците кои го сопреле возилото неможеле а да не се смејат додека ја вршеле својата должност.