Македонија

ФОТО: #ЈасВетувам, заколни се на сигурност и #ВозиОдговорно!

ФОТО: #ЈасВетувам, заколни се на сигурност и #ВозиОдговорно!

Викендот е пред нас, а тоа е период на зголемена фреквенција на сообраќај, особено кон туристичките места.

Само од тебе зависи дали ќе успееш да стигнеш здрав и жив. ‪#‎ЈасВетувам дека ќе бидам фокусиран на патот. ‪#‎ВозиОдговорно

vetuvam1

РСБСП со нова кампања го користи хаштагот #ЈасВетувам со цел да се подигне свеста за безбедноста на учесниците во сообраќајот.

vetuvam3-640x434

vetuvam-640x426