Македонија

Фото: ЈП „Водовод“ им оддаде почит на загинатите херои

Фото: ЈП „Водовод“ им оддаде почит на загинатите херои

По повод 70 годишнината од ослободувањето на Град Скопје, делегација од ЈП Водовод и канализација-Скопје, предводена од Директорот Бојан Василевски, положи свежо цвеќе на споменикот на паднатите борци од НОБ, пред Владата на Република Македонија.

10608439_514874985282113_765150486110958577_o