Магазин

ВИДЕО: Каде одмара Наташа Беквалац

ВИДЕО: Каде одмара Наташа Беквалац

Наташа Беквалац повторно по обичај ја избра Ибица за одмор. Таа отиде на познатото одмаралиште заедно со нејзините другарки.

Hajde da menjamo glupa pravila😛

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

По напорните недели што ги имаше во Белград по повод промоцијата на албумот „Оригинал“ Наташа отиде во Шпанија и таму ќе остане неколку дена за да „ги наполни батериите“ за новите работни потфати.

Salud!🍷🍷🍷🍷🍷@kristinabekvalac @tanjamrkic @dragankecman @jelena_jerkovic …👫👭👭

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on