Магазин

ФОТО: Кајмакоски како Бруно Марс

ФОТО: Кајмакоски како Бруно Марс

Македонскиот учесник во шоуто „Твоето лице звучи познато“ прави фотосесија имитирајќи го Бруно Марс.

Тоа можеме да го заклучиме по фотографијата споделена на Фејсбук, каде Даниел Кајмакоски позира покрај Порше со витлери на главата.

кај