Балкан

ФОТО: Како Белград ќе го пречека Путин

ФОТО: Како Белград ќе го пречека Путин

Полиција на секои 50 метри, стотици руски и српски знамиња… Белград се подготвува за денешната парада по повод 70 години од ослободувањето на градот во Втората светска војна, а воедно и за посетата на рускиот претседател Владимир Путин.

p

p1

p2

p3