Магазин

ФОТО: Како денес изгледа Касандра

ФОТО: Како денес изгледа Касандра

Главната актерка на серијата по која полуде целиот свет и за која се говореше во секој дом пред речиси две децении, денес изгледа сосема поинаку. Голем дел од нас се сеќаваат на серијата со која впрочем и отпочна трендот на емитување латино-американски сапуници.

coraima_toresss

Еве како денес изгледа главната актерка во серијата Касандра, Кораима Торез која беше еден од омилените ликови од сапуниците што се емитуваа на нашите простори.