Магазин

ФОТО: Како Ѓоковиќ тренира заедно со синот

ФОТО: Како Ѓоковиќ тренира заедно со синот

Најдобриот светски тенисер Новак Ѓоковиќ во моментов се наоѓа во Монте Карло каде што се подготвува за наредниот Мастерс.

Српскиот тенисер и пред овој турнир неможе да ја очекува помошта од тренерот Борис Бекер и Марјан Вајде, но тоа многу не му пречи.

Best cup ! #idemonole

A photo posted by Антошка (@rourebel) on

Новак, очигледно има подобра помош на тренингот пред почетокот на сезоната, затоа што со него беше синот Стефан.

#djokovic #novakdjokovic #son #funnymoment #montecarlorolexmasters1000

A video posted by Антошка (@rourebel) on

Стефан не само што му даваше топчиња на тато, туку и тој го почувствува теренот и можеби одигра некој поен.