Магазин

ФОТО: Како изгледа денес Самара од „The Ring“?

ФОТО: Како изгледа денес Самара од „The Ring“?

Дваесет и четиригодишната Давејн Чјес ја толкуваше улогата на Самара во хоророт „The Ring“.

Во 2003-та година доби награда за најдобар негативец на MTV Movie Awards.

По учеството во „The Ring“, актерката продолжи да се занимава со актерство и учествуваше во неколку серии и филмови, а во 2015 година публиката ќе има прилика да ја погледне во два нови филма, „Obsessed on Campus“ и „American Romance“.

Погледнете како таа изгледа денес…

1samraring