сабота, 25 март 2017  |  Вести денес: 6

ФОТО: Како изгледа детето од амбалажата на најпознатата чоколада за деца

Неговото лице сте го виделе безброј пати, но ова момче не е нацртано. Тој го откри неговиот идентитет.

kinder-dete

Поврзани вести

Неговото лице сте го виделе безброј пати, но ова момче не е нацртано. Тој го откри неговиот идентитет.

Момченцето што ни се смешка од најпознатата чоколада за деца минатата година го откри сопствениот идентитет.

Merry Christmas 🎄🍫🍫

A photo posted by joshbateson (@joshbateson) on

Иако со години се веруваше дека се работи за компјутерска анимација во комбинација со цртеж, всушност станува збор за Џош Бејтсон од Велика Британија.

Glad to be back at uni!#loughborough

A photo posted by joshbateson (@joshbateson) on

Тој денес е мошне популарена на социјалната мрежа Инстаграм, каде има над 100.000 следбеници.

Најчитани вести