Магазин

ФОТО: Како изгледа една од најубавите жени кога е случајно фотографирана

ФОТО: Како изгледа една од најубавите жени кога е случајно фотографирана

Таа е преубава во наједноставен памучен фустан. Софија Вергара е „фатена“ во шопинг и при тоа е минимално дотерана.

Најобичниот кус сив фустан го истакнува нејзиното совршено тело.

sofija

Оваа едноставна комбинација ја надополнила со дискретна шминка и високи потпетици.

Софија уште една докажа дека убедливо е една од најубавите жени на светот.