Магазин

ФОТО: Како изгледа јахтата на најбогатата Србинка

ФОТО: Како изгледа јахтата на најбогатата Србинка

На неофицијалната Фејсбук страница на Александра Мелниченко се објавени фотографии од ентериерот на новата јахта која и ја подари сопругот.

Неверојатната јахта која го носи името „А“ е вредна 300 милиони долари, а ако го пресметаме и ентериеротверојатно чини многу повеќе.

Преубавите фотографии ги одушевија сите, а нема сомнеж дека дизајнерот Филип Старк ја изработил работата феноменално.

Ексклузивната прилика да ја овековечи внатрешноста на јахтата ја имал фотографот Даглас Фридмен.

jahta jahta1 jahta2 jahta3